Се прикажуваат 1–24 од 28 резултати

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 45-16

3,850 ден 3,350 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 45-16 – Снага на мотор: 420 W – должина на нож: 450 mm – Растојание на нож: 16 mm
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 160

32,100 ден 27,900 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 160 – Макс. притисок: 160 bar – Снага на мотор: 2.600 W – Макс. проток: 570 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 150

25,300 ден 21,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 150 – Макс. притисок: 150 bar – Снага на мотор: 2.200 W – Макс. проток: 480 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 140

18,860 ден 16,400 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 140 – Макс. притисок: 140 bar – Снага на мотор: 2.100 W – Макс. проток: 450 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 130

11,500 ден 9,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 130 – Макс. притисок: 130 bar – Снага на мотор: 1.700 W – Макс. проток: 380 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 120

8,040 ден 6,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 120 – Макс. притисок: 120 bar – Снага на мотор: 1.500 W – Макс. проток: 350 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110

6,540 ден 5,690 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110 – Макс. притисок: 110 bar – Снага на мотор: 1.300 W – Макс. проток: 330 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 100

6,100 ден 5,290 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 100 – Макс. притисок: 100 bar – Снага на мотор: 1.200 W – Макс. проток: 300 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

9,300 ден 8,090 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45 – Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah – Должина на нож: 45см – Отвор на заби: 15 mm – Брзина на нож: 2400h/min
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

8,400 ден 7,300 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET – Li батерија 10,8 V – Растојание на нож 8 mm – Ширина сечиво за трева 80 mm – Должина сечиво 120/200 mm
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

5,510 ден 4,790 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3 – време на полнење 3,5h – време на користење со едно полнење дo 50 min.
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

5,850 ден 5,090 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици EasyPrune – Li батерија 3,6 V – Капацитет за сечење до 25mm – Резови со едно полнење на батеријата до 450 – Систем за сечење – “bajpas”
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 60-16

6,430 ден 5,590 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 60-16 – Снага на мотор: 450 W – должина на нож: 600 mm – Растојание на нож: 16 mm – Тежина: 2,8 kg
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 55-16

5,740 ден 4,990 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 55-16 – Снага на мотор: 450 W – должина на нож: 550 mm – Растојание на нож: 16 mm – Тежина: 2,7 kg
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

19,260 ден 16,750 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750 – Снага на мотор (поwer drive): 1700 W – ширина сечење: 45 cm – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

17,580 ден 15,290 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650 – Снага на мотор (поwer drive): 1700 W – ширина сечење: 41 cm – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева – заштита од прегревање на мотор
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450

12,650 ден 10,990 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450 – Снага на мотор (поwer drive): 1300 W – ширина сечење: 35 cm – Капацитет магацин: 40 l – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ARM 37

12,650 ден 10,990 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ARM 37 – Моќ на мотор – 1400 W – Ширина сечење – 37 cm – Подесување на висина на сечење: 6 позиции (од 20 – 70 mm)
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ARM 32

5,970 ден 5,190 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ARM 32 – Моќ на мотор – 1200 W – Ширина сечење – 32 cm – Подесување на висина на сечење: 3 позиции (од 20 – 60 mm)
-13%
Затвори

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

12,760 ден 11,100 ден со ДДВ
BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18 – Снага на мотор: 18V 2,5Ah – Заштита за врвот на пилата – Брзина на ланец 4m/s – Должина на мечот 200мм
-13%
Затвори

BOSCH Електрична пила UniversalChain 40

9,500 ден 8,250 ден со ДДВ
BOSCH Електрична пила UniversalChain 40 – Снага на мотор: 1.800 W – Должина сечиво: 40 cm – Брзина ланец: 12 m/s – Ланец: Хромиран
-13%
Затвори

BOSCH Електрична пила UniversalChain 35

7,990 ден 6,950 ден со ДДВ
BOSCH Електрична пила UniversalChain 35 – Снага на мотор: 1.800 W – Должина сечиво: 35 cm – Брзина ланец: 12 m/s – Ланец: Хромиран
-13%
Затвори

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

10,100 ден 8,790 ден со ДДВ
BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26 – Снага на мотор: 18V/2,5 Ah – Време на полнење на батеријата: 1 час – Пречник на сечење: 26 см – Подесување на висина 120-140 см  
-13%
Затвори

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

7,580 ден 6,590 ден со ДДВ
BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230 – Снага на мотор: 18V/2,0 Ah – Време на полнење на батеријата: 50 минути – Време на употреба: 84 минути – Пречник на сечење: 23 см