Се прикажуваат сите 9 резултати

Странично мени
Прикажи 9 24 36

BOMANN Рачен апарат за нес кафе MS 344CB

220 ден 190 ден со ДДВ
BOMANN Рачен апарат за нес кафе MS 344CB
 • Маталка за пена од инокс
 • Вкусна густа пена за неколку секунди
 • Енергија : 2 батерии АА
 • Лесен за чистење
-12%
Затвори

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

1,290 ден 1,140 ден со ДДВ
BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
-10%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

1,060 ден 950 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara
-12%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

930 ден 820 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara
-12%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

930 ден 820 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara
-12%
Затвори

BOMANN Термобокал WK 504 CB

1,650 ден 1,450 ден со ДДВ
BOMANN Термобокал WK 504 CB
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • Филтер
-12%
Затвори

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

2,710 ден 2,390 ден со ДДВ
BOMANN Фритеза голема FR 2223CB
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W
-12%
Затвори

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

1,810 ден 1,590 ден со ДДВ
BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 w
-12%
Затвори

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

1,899 ден 1,670 ден со ДДВ
BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W