Прикажан е еден резултат

Странично мени
Прикажи 32 40 48
-34%
Затвори

Автоматски Диспензер

990 ден со ДДВ
Иновативен, автоматски диспензер со сензор, за бесконтактно дозирање на сапун или средство за дезинфекција. Ова е најбезеден начин за аплицирање на сапун или средство за дезинфекција на рацете апсолутно без контакт.