Производи за заштита на вас и вашите најмили: Маски, ракавици, визир, средство за дезинфекција, дезифекциони марамчиња.


Proizvodi za zastita na vas i vasite najmili: Maski, rakavici, vizir, sredstvo za dezinfekcija, dezinfekcioni maramcinja.

Се прикажуваат сите 15 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
-25%
Затвори

Чепкалки со Забен Конец

60 ден со ДДВ
Сет од 25 мултинаменски чепкалки со забен конец
-48%
Затвори

Спортска Mаска

260 ден со ДДВ
Спортска маска идеална за екстремни спортови, велосипедизам, мотоциклизам, алпинизам, итн..
-30%
Затвори

Појас за правилно држење на рамења и грб

359 ден со ДДВ
Појас за правилно држење на рамењата и грбот
-59%
Затвори

Појас за Лакт – Elbow Pro

230 ден со ДДВ
Високо квалитетен појас – стегач за лактови изработен од растеглива ткаенина збогатена со бакарни јони
-30%
Затвори

Заштитна Лента за Кожа

280 ден со ДДВ
Заштитна лента за жуљеви, калуси, воспаленија и натратување на кожата со должина од 5 метри.
-34%
Затвори

Појас за Грб и Рамења

585 ден со ДДВ
Квалитетен појас за грб и рамења со арматури
-29%
Затвори

Појас за Глужд

399 ден со ДДВ
Високо квалитетен појас – стегач со патент за зглобот помеѓу стапалото и потколеницата
-30%
Затвори

Појаси за Стапала

359 ден со ДДВ
Ултра практични стегачи за стапала, кои дават компресија, подршка и ги релаксираат стапалата
-20%
Затвори

СТЕГАЧ ЗА РАКА (СЕТ2)

100 ден со ДДВ
-20%
Затвори

СТЕГАЧ ЗА КОЛЕНО (СЕТ2)

240 ден со ДДВ
-40%
Затвори

Фитнес Масажер

450 ден со ДДВ
Иновативен комбиниран фитнес масажер со ролери
-20%
Затвори

СТЕГАЧ ЗА ЗГЛОБ (СЕТ2)

80 ден со ДДВ
Сет од 2 стегачи за зглоб на рака.
-20%
Затвори

СТЕГАЧ ЗА НОГА (СЕТ2)

200 ден со ДДВ
Сет од 2 стегачи за нозе, идеални фиксирање на стапалото и подколеницата.
-30%
Затвори

Ремен со Џебови

350 ден со ДДВ
Ултра практичен ремен со џебови за аксесоари, достапен во повеќе бои
-30%
Затвори

Масажер 3D

645 ден со ДДВ
Ултра практичен  рачен 3Д масажер за масажа на цело тело