Средства за дезинфекција и заштита.


Sredstva za dezinfekcija i zastita.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
Затвори

Гел за дезинфекција и суво миење на раце 1000 мл

381 ден со ДДВ
Гел за дезинфекција и „суво“ миење на рацете
Затвори

Гел за дезинфекција и суво миење на раце 500 мл

270 ден со ДДВ
Гел за дезинфекција и „суво“ миење на рацете
Затвори

Гел за дезинфекција и суво миење на раце 70 мл

93 ден со ДДВ
Гел за дезинфекција и „суво“ миење на рацете