Mega Smile револуционерни четки за заби со технологија (ACP) активен јаглен.
ACP значи „Active Charcoal Polishing“ или чистење со активен јаглен. Како што кажува и самото име оваа технологија е потпомогната со активација на илјадници честички активен јаглен кои се вградени во влакната на четката. Овие честички ги чистат и полираат забите исто како да се некои фенси чевли правејќи ја Вашата насмевка сјајна, која ги заслепува другите (ние очигледно се шегуваме, меѓутоа Вашите пријатели сигурно ќе посакаат да инвестираат во некој подобар пар очила)!
ACP технологијата има двоен ефект, сличен како два-во-едно сунѓерите кои се употребуваат за чистење на кујната. Замислете едната страна да има нежна, не-абразивна подлога за механичко чистење на тврдите флеки, а другата страна има порозен сунѓер за апсорбција на обојувачките супстанци и остатоци од храна. Кога четкате заби, со самиот допир на влакната со забот, активниот јаглен се ослободува. Потпомогнато со механичкото двожење при четкање подлогата ги трие наслагите и тешко отстранливите флеки. Штом се ослободат, остатокот бива апсорбиран од сунѓерестиот дел на честичките активен јаглен правејќи ја Вашата насмевка бела и полирана.

Се прикажуваат сите 12 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
Затвори

Заменски четки за Sonic Black Whitening II (електрично жолта)

949 ден со ДДВ
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x електрично жолти глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
Затвори

Заменски четки за Sonic Black Whitening II (пацифик сина)

949 ден со ДДВ
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно пацифик сино глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
Затвори

Заменски четки за Sonic Black Whitening II (шокирачки розева)

949 ден со ДДВ
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно розови глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
Затвори

Заменски четки за Sonic Black Whitening II (маслено црно)

949 ден со ДДВ
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x маслено црна глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
Затвори

Mega Smile Sonic Black Whitening II Пацифик Сина

5,999 ден со ДДВ
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (пацифик сина), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
Затвори

Mega Smile Sonic Black Whitening II Електрично Жолта.

5,999 ден со ДДВ
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (електрично жолта), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
Затвори

Mega Smile Sonic Black Whitening II Шокирачки Розева

5,999 ден со ДДВ
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (шокирачки Розева), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
Затвори

Mega Smile Sonic Black Whitening II Маслено Црна.

5,999 ден со ДДВ
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (маслено црна), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
-20%
Затвори

Mega Smile Black Whitening Loop четка за заби (Сет од 2)

399 ден со ДДВ
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 2 четки за заби Black Whitening  Loop + 1 капаче за патување Производот е достапен во повеќе бои доколку имате преференца за бојата запишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде испратен по случаен избор. (Едната четка е стандардно црна боја)
-20%
Затвори

Mega Smile Black Whitening Soft четка за заби (Сет од 2)

399 ден со ДДВ
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 2 четки за заби Black Whitening  Soft + 1 капаче за патување Производот е достапен во повеќе бои доколку имате преференца за бојата запишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде испратен по случаен избор. (Едната четка е стандардно црна боја)
-20%
Затвори

Mega Smile Black Whitening четка за заби (Сет од 2)

399 ден со ДДВ
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 2 четки за заби Black Whitening + 1 капаче за патување Производот е достапен во повеќе бои доколку имате преференца за бојата запишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде испратен по случаен избор. (Едната четка е стандардно црна боја)
Затвори

Mega Smile Black Whitening четка за заби (Единечна)

249 ден со ДДВ
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 1 четкa за заби Black Whitening + 1 капаче за патување Производот е достапен во повеќе бои доколку имате преференца за бојата запишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде испратен по случаен избор.