IONICKISS прва јонизирачка четка на пазарот.
————————
IONICKISS prva joniziracka cetka na pazarot.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
Затвори

IONICKISS јонизирачка четка (soft)

785 ден со ДДВ
IonicKiss е јонизирачка четка за чистење заби за која научно преку медицински и стоматолошки
тестирања е утврдено дека ги чисти забите и отстранува кариес и забен камен за 48% поефикасно
Затвори

IONICKISS јонизирачка четка (medium)

785 ден со ДДВ
IonicKiss е јонизирачка четка за чистење заби за која научно преку медицински и стоматолошки тестирања е утврдено дека ги чисти забите и отстранува кариес и забен камен за 48% поефикасно