Градинарски алат од реномираниот бренд Bosch, Машинки за шишање трева, Тримери, Перачи под притисок, Електрични пили, Електрични ножици за жива ограда, Акумулаторски ножици,

Се прикажуваат 1–24 од 29 резултати

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 45-16

3,850 ден 3,350 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 45-16 – Снага на мотор: 420 W – должина на нож: 450 mm – Растојание на нож: 16 mm
-15%
Затвори

ГРАДИНАРСКИ ДРЖАЧ (СЕТ50)

170 ден 145 ден со ДДВ
Исклучително практичен сет од 50 ултра практични држачи за растенија.
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 160

32,100 ден 27,900 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 160 – Макс. притисок: 160 bar – Снага на мотор: 2.600 W – Макс. проток: 570 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 150

25,300 ден 21,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 150 – Макс. притисок: 150 bar – Снага на мотор: 2.200 W – Макс. проток: 480 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 140

18,860 ден 16,400 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Advanced Aquatak 140 – Макс. притисок: 140 bar – Снага на мотор: 2.100 W – Макс. проток: 450 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 130

11,500 ден 9,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 130 – Макс. притисок: 130 bar – Снага на мотор: 1.700 W – Макс. проток: 380 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 120

8,040 ден 6,990 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 120 – Макс. притисок: 120 bar – Снага на мотор: 1.500 W – Макс. проток: 350 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110

6,540 ден 5,690 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 110 – Макс. притисок: 110 bar – Снага на мотор: 1.300 W – Макс. проток: 330 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 100

6,100 ден 5,290 ден со ДДВ
BOSCH Перачи под висок притисок Easy Aquatak 100 – Макс. притисок: 100 bar – Снага на мотор: 1.200 W – Макс. проток: 300 l/h
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

9,300 ден 8,090 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45 – Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah – Должина на нож: 45см – Отвор на заби: 15 mm – Брзина на нож: 2400h/min
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

8,400 ден 7,300 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET – Li батерија 10,8 V – Растојание на нож 8 mm – Ширина сечиво за трева 80 mm – Должина сечиво 120/200 mm
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

5,510 ден 4,790 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3 – време на полнење 3,5h – време на користење со едно полнење дo 50 min.
-13%
Затвори

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

5,850 ден 5,090 ден со ДДВ
BOSCH Батериски ножици EasyPrune – Li батерија 3,6 V – Капацитет за сечење до 25mm – Резови со едно полнење на батеријата до 450 – Систем за сечење – “bajpas”
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 60-16

6,430 ден 5,590 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 60-16 – Снага на мотор: 450 W – должина на нож: 600 mm – Растојание на нож: 16 mm – Тежина: 2,8 kg
-13%
Затвори

BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 55-16

5,740 ден 4,990 ден со ДДВ
BOSCH Електричени ножици за жива ограда AHS 55-16 – Снага на мотор: 450 W – должина на нож: 550 mm – Растојание на нож: 16 mm – Тежина: 2,7 kg
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

19,260 ден 16,750 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750 – Снага на мотор (поwer drive): 1700 W – ширина сечење: 45 cm – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

17,580 ден 15,290 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650 – Снага на мотор (поwer drive): 1700 W – ширина сечење: 41 cm – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева – заштита од прегревање на мотор
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450

12,650 ден 10,990 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450 – Снага на мотор (поwer drive): 1300 W – ширина сечење: 35 cm – Капацитет магацин: 40 l – Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ARM 37

12,650 ден 10,990 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ARM 37 – Моќ на мотор – 1400 W – Ширина сечење – 37 cm – Подесување на висина на сечење: 6 позиции (од 20 – 70 mm)
-13%
Затвори

BOSCH Електрична косилка ARM 32

5,970 ден 5,190 ден со ДДВ
BOSCH Електрична косилка ARM 32 – Моќ на мотор – 1200 W – Ширина сечење – 32 cm – Подесување на висина на сечење: 3 позиции (од 20 – 60 mm)
-13%
Затвори

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

12,760 ден 11,100 ден со ДДВ
BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18 – Снага на мотор: 18V 2,5Ah – Заштита за врвот на пилата – Брзина на ланец 4m/s – Должина на мечот 200мм
-13%
Затвори

BOSCH Електрична пила UniversalChain 40

9,500 ден 8,250 ден со ДДВ
BOSCH Електрична пила UniversalChain 40 – Снага на мотор: 1.800 W – Должина сечиво: 40 cm – Брзина ланец: 12 m/s – Ланец: Хромиран
-13%
Затвори

BOSCH Електрична пила UniversalChain 35

7,990 ден 6,950 ден со ДДВ
BOSCH Електрична пила UniversalChain 35 – Снага на мотор: 1.800 W – Должина сечиво: 35 cm – Брзина ланец: 12 m/s – Ланец: Хромиран
-13%
Затвори

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

10,100 ден 8,790 ден со ДДВ
BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26 – Снага на мотор: 18V/2,5 Ah – Време на полнење на батеријата: 1 час – Пречник на сечење: 26 см – Подесување на висина 120-140 см