Голем избор на кујнски апарати: Блендери, Соковници, Скара, Грил тави, Бокали, Кујнски Ваги, Сецковци, Миксери, Тостери, Решоа, Шејкер, Пастори, Апарати за леб, Апарат за сладолед, Мелцници за кафе, Целадлки, Кафемати, Мултипрактик, Машини за режење, Фритези, Диспанзери за вода, Мали кујнски апарати. Од брендовите Sencor, Bosch.
—————————————————————-
Golem izbor na kujnski aparati: Blenderi, Sokovnici, Skara, Gril tavi, Bokali, Kujnski Vagi, Seckovci, Mikseri, Toster, Resoa, Sejkeri, Pastori, Aparat za leb, Aparat za sladoled, Melnica za kafe, Cedalki, Kafemati, multipraktik, Masini za rezenje, Fritezi, Dispanzeri za voda, Mali kujnski Aparati. Od brendovite Sencor, Bosch

Се прикажуваат 1–32 од 60 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

5,725 ден со ДДВ
– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм) – Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм) – Интегриран заштитник за прстите

SENCOR Апарат за јајца SEG 710BP

1,124 ден со ДДВ
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 320-380 W
 • Капацитет до 7 јајца
 • Одстранлив капак за лесно чистење
-12%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

820 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara
-12%
Затвори

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

2,390 ден со ДДВ
BOMANN Фритеза голема FR 2223CB
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W

SENCOR Тостер SSM 9300

2,488 ден со ДДВ
SENCOR Тостер SSM 9300
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

SENCOR Решо SCP 3201 GY

3,913 ден со ДДВ
 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

3,438 ден со ДДВ
 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управување

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

1,188 ден со ДДВ
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Капацитет на садот за мелење: 50 g
-12%
Затвори

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

1,299 ден со ДДВ
CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635 – Апарат за правење пуканки – Отвор за полнење – Боја бела – Сила 1200 W
-12%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

820 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

1,590 ден со ДДВ
BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 w
-12%
Затвори

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

1,670 ден со ДДВ
BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

1,349 ден со ДДВ
SENCOR Термобокал SWK 1785BK – Капацитет 1.7 l – Филтер за нечистотии и каменец – Внатрешно ЛЕД светло – Дно од челик со покриен греач – Моќ 2200W

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

1,375 ден со ДДВ
SENCOR Тостер SSM 4300 SS
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

1,200 ден со ДДВ
SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

1,075 ден со ДДВ
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara

SENCOR Кафемат SES 1710BK

7,249 ден со ДДВ
 • Боја: црна
 • 15 бари притисок
 • За 1 или 2 кафиња
 • 1,5 литри сад

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

869 ден со ДДВ
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење

SENCOR Сецко SCB 5100WH

2,249 ден со ДДВ
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Компактен и ергономски дизајн

SENCOR Грил SBG 3050SS

3,874 ден со ДДВ
 • Боја: инокс
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи за скара
 • Лесен и пренослив
-12%
Затвори

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

760 ден со ДДВ
CLATRONIC Кујнска вага KW 3366
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara
-10%
Затвори

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

950 ден со ДДВ
BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara
-12%
Затвори

BOMANN Термобокал WK 504 CB

1,450 ден со ДДВ
BOMANN Термобокал WK 504 CB
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • Филтер

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

1,310 ден со ДДВ
SENCOR Термобокал SWK1817 TQ
 • Боја: бела / сина
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000W

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

1,138 ден со ДДВ
SENCOR Термобокал SWK 1501 GR
 • Боја: бела / зелена
 • Максимален капацитет 1.5 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

1,499 ден со ДДВ
SENCOR Термобокал SWK 1031 SS
 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W

SENCOR Тостер SSM 1100

1,013 ден со ДДВ
SENCOR Тостер SSM 1100
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

3,188 ден со ДДВ
SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултати

SENCOR Блендер SNB 4303BK

4,175 ден со ДДВ
SENCOR Блендер SNB 4303BK
 • Боја: црна
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Волумен на садот: 2 сада(1 л 0,8 л)

SENCOR Блендер SNB 4302SS

5,088 ден со ДДВ
SENCOR Блендер SNB 4302SS
 • Боја: инокс
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Волумен на садот: 2 сада(1 л 0,8 л)

SENCOR Блендер SNB 4301RD

4,874 ден со ДДВ
SENCOR Блендер SNB 4301RD
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Волумен на садот: 0,5 l

SENCOR Блендер SNB 4300WH

4,874 ден со ДДВ
SENCOR Блендер SNB 4300WH
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Волумен на садот: 2 сада(1 л 0,8 л)