Голем избор на домашни апарати: Пегли, Правосмукалки, Ваги, Прочистувачи за воздух од брендовите: Bosch, Sencor.

—————————————

Golem izbor na domsani aparati: Pegli, Pravosmukalki, Vagi, Procistuvaci za vozduh od brendovite: Bosch, Sencor.

Се прикажуваат 1–32 од 33 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
-24%
Затвори

Јонизатор – Прочистувач на Воздух

759 ден со ДДВ
Освежувач на воздух кој ги јонизира и нетурализира вирусите, бактериите, ПМ2.5 честички и непријатните мириси
-23%
Затвори

SENCOR Мини чистач SLR 33

436 ден со ДДВ
SENCOR Мини чистач SLR 33
 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнер
-12%
Затвори

SENCOR Будилник SDC 4400W

1,356 ден со ДДВ
 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
-15%
Затвори

МИНИ ПРАВОСМУКАЛКА

230 ден со ДДВ
Практична мини правосмукалка идеална за тастатура која се напојува со УСБ кабел.
-12%
Затвори

SENCOR Чистач на пареа SSC 3001YL

2,350 ден со ДДВ
SENCOR Чистач на пареа SSC 3001YL
 • Боја : жолт
 • Одстранува и до 99% бактерии
 • Моќност : 900-1500W
 • Капацитет на резервоар: 350 ml
-12%
Затвори

SENCOR Антена SDA 610

1,625 ден со ДДВ
 • Надворешна антена
 • Боја: силвер
 • Бучност 35 dВ
 • Електричен отпор 75 Ohm

SENCOR Будилник SRC 136B

1,325 ден со ДДВ
SENCOR Будилник SRC 136B
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
-12%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

2,075 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 190B
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 7710BL

1,975 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 7710BL
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура
-12%
Затвори

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

7,363 ден со ДДВ
SENCOR Парна станица SSI 0710VT – Отсранлив канистер за вода од 2 L – Спремна за работа под 1 минута – Притисок 3 bar – Исфрла пареа 100 g/min, 4 пати повеќе од стандардна пегла на пареа
-12%
Затвори

SENCOR Радио SPT 207

4,038 ден со ДДВ
SENCOR Радио SPT 207
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно
-12%
Затвори

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

1,140 ден со ДДВ
BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
-12%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 900

5,488 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 900
 • Боја : кафеава
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 2000 W
 • Волумен на садот за прашина: 4,5 l
-22%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 45WH

2,688 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 45WH
 • Боја: бела
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
-22%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 45RD

2,688 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 45RD
 • Боја: црвена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
-22%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 45GR

2,688 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 45GR
 • Боја: зелена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 850 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
-12%
Затвори

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

2,075 ден со ДДВ
SENCOR Правосмукалка SVC 190W
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
-12%
Затвори

SENCOR Тостер SSM 1100

1,013 ден со ДДВ
SENCOR Тостер SSM 1100
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 9000BK

3,438 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 9000BK – Моќ 2 700 W – Дигитален дисплеј за подесување на најповолната температура и пареа за секаков вид на материјал – Керамичка плоча – Лесен за полнење канистер (капацитет 300 ml)
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 8710VT

2,124 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 8710VT
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 8440 GR

2,100 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 8440 GR
 • Боја :бело/ зелена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 380 мл
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

1,538 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 5421TQ
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 5420RD

1,538 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 5420RD
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

1,138 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 2028 YL
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл
-12%
Затвори

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

1,138 ден со ДДВ
SENCOR Пегла SSI 2027 BL
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл
-15%
Затвори

SENCOR Батериска ламба SLL 40

624 ден со ДДВ
SENCOR Батериска ламба SLL 40
 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 м
-12%
Затвори

SENCOR Филтер SHX 004

1,225 ден со ДДВ
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
-12%
Затвори

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

10,625 ден со ДДВ
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
-12%
Затвори

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

1,350 ден со ДДВ
 • Стилски модерен дизајн
 • Боја: црна
 • Бучност 20 dВ
 • Електричен отпор 75 Ohm
-12%
Затвори

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

1,313 ден со ДДВ
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
-12%
Затвори

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

1,313 ден со ДДВ
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
-10%
Затвори

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

1,156 ден со ДДВ
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии