Најголем избор на сталажи и гардеробери, врвен квалитет по најповолни цени.


Najgolem izbor na stalazi i garderoberi, vrven kvalitet po najpovolni ceni.

 

Се прикажуваат 1–24 од 36 резултати

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-30%
Затвори

Мини Организатор за Чевли

49 ден со ДДВ
Ултра практичен држач – организатор за чевли
-36%
Затвори

Организатор – Сталажа за Ролни

769 ден со ДДВ
Иновативен организатор – сталажа за ролни
-25%
Затвори

Прилагодлива Сталажа

735 ден со ДДВ
Иновативна универзална сталажа со прилагодливи димензии
-21%
Затвори

Сталажа за Обувки – Elegance Pro

785 ден со ДДВ
Ултра практична елегантна сталажа за чевли и реквизити на 5 нивоа.
-20%
Затвори

Организатор за Фиока

169 ден со ДДВ
Ултра практичен прилагодлив организатор за фиоки
-47%
Затвори

Сталажа за Рутер и Ресивер

320 ден со ДДВ
Ултра практична сталажа за поставување на ѕид, идеална за вашето WiFI, Set Top Box, ITPV, DVR, итн…
-20%
Затвори

Сталажа за Тоалет

1,480 ден со ДДВ
Ултра практична високо квалитетна универзална сталажа за организација на просторот над вашата WC школка
-25%
Затвори

Сталажа за Обувки со Покривка (Brown)

1,190 ден со ДДВ
Ултра практична двојна сталажа за обувки на 10 нивоа со покривка која се закопчува со патент
-20%
Затвори

Сталажа 4 (Grey)

880 ден со ДДВ
Ултра практична универзална сталажа со сива боја која одлично ќе се вклопи во секој ентериер
-10%
Затвори

Сталажа за Тоалет

1,350 ден со ДДВ
Ултра практична  универзална сталажа за организација на просторот над вашата WC школка
-50%
Затвори

Организатор за Шминки

199 ден со ДДВ
Ултра практичен организатор кутија за вашите, кармини, лакови, маскари, пудри, итн..
-10%
Затвори

Подвижно Постолје

990 ден со ДДВ
Мултинаменскo прилагодливо постолје со тркала
-30%
Затвори

Сталажа – Масичка за Лаптоп

1,999 ден со ДДВ
Ултра практична сталажа – масичка за лаптоп компјутер
-20%
Затвори

Сталажа 4+3+2 (Grey)

1,560 ден со ДДВ
Ултра практична универзална сталажа со сива боја која одлично ќе се вклопи во секој ентериер
-23%
Затвори

Сталажа за Обувки – Elegance

685 ден со ДДВ
Ултра практична елегантна сталажа за чевли и реквизити на 5 нивоа.
-30%
Затвори

Организатор за Чанти

699 ден со ДДВ
Ултра практичен организатор држач за чување на вашите ташни
-20%
Затвори

Сталажа за Обувки кафеава боја на 5 нивоа

798 ден со ДДВ
Ултра практична кафеава сталажа за обувки на 5 нивоа со прекривка и страничен џеб.
-19%
Затвори

Сталажа за Обувки сива боја на 5 нивоа

798 ден со ДДВ
Ултра практична сива сталажа за обувки на 5 нивоа со прекривка и страничен џеб.
-34%
Затвори

Сталажа со Полици – Кафеава

1,250 ден со ДДВ
Високо квалитетна кафеава сталажа со полици и надворешна ротирачка закачалка.
-25%
Затвори

Двојна Сталажа за Обувки со Покривка (Brown)

1,350 ден со ДДВ
Ултра практична двојна сталажа за обувки на 7 нивоа со прекривки на патент
-25%
Затвори

Сталажа за Обувки со Покривка (Silver)

1,190 ден со ДДВ
Ултра практична висока сталажа за обувки на 10 нивоа со покривка која се закопчува со патент
-19%
Затвори

Сталажа за Обувки на 5 нивоа

798 ден со ДДВ
Ултра практична сталажа за обувки на 5 нивоа со прекривка од костенлива боја и страничен џеб.
-25%
Затвори

СТОЛНА СТАЛАЖА ЗА ЌОШЕ

180 ден со ДДВ
Исклучително практична столна сталажа за ќоше на три нивоа.
-25%
Затвори

Двојна Сталажа за Обувки со Покривка (Fuscia)

1,350 ден со ДДВ
Ултра практична двојна сталажа за обувки на 7 нивоа со прекривки на патент