Голем избор на алати по најповолни цени.


Golem izbor na alati po najpovolni ceni.

Се прикажуваат сите 23 резултати

Странично мени
Прикажи 32 40 48
-39%
Затвори

Нано Гума Ролна

159 ден со ДДВ
Револуционерна леплива лента од нано гума, која може да ја користите користите повторно и повторно..
-10%
Затвори

Алатка за Дупки и Нитни

495 ден со ДДВ
Мулти функционална алатка (клешта) за дупчење ремени, фиксирање и местење нитни
-40%
Затвори

Комбинирана Алатка за Мерење

390 ден со ДДВ
Комбинирана ласерска алатка за мерење, со вградени васерваги, метро и линијар
-30%
Затвори

ЗАПТИВНА ЛЕНТА

175 ден со ДДВ
Иновативна водоотпорна самолеплива заптивна лента со безброј намени.
-25%
Затвори

Сет од 2 Автоматски Наводнувачи на Билки

255 ден со ДДВ
Исклучително практичен сет од 2 високо квалитетни автоматски наводнувачи на растенија
-25%
Затвори

АЛАТКА ЗА СОБИРАЊЕ ПЛОДОВИ

330 ден со ДДВ
Иновативна алатка за собирање овошје без да се качите на дрвото.
-30%
Затвори

Сет за Обновување на Мебел

550 ден со ДДВ
Иновативен сет за обновување на мебел  со кој брзо ќе ги поправите вашите расипани фотелји, софи или кревети
-20%
Затвори

КОМБИНИРАНА АЛАТКА (18ВО1)

240 ден со ДДВ
Иновативна комбинирана алатка во форма на снегулка во која е имплементирани 18 алатки во една.
-20%
Затвори

АЛАТ СО КУФЕР (СЕТ27)

1,520 ден со ДДВ
Ултра практичен мега сет од 27 алатки во пластичен куфер.
-15%
Затвори

ОРГАНИЗЕР – РАЗДЕЛУВАЧ

195 ден со ДДВ
Ултра практичен организер-разделник за сталажи полици итн.. Достапен во 2 бои.
-25%
Затвори

ОРГАНИЗЕРИ ЗА КАБЛИ

75 ден90 ден со ДДВ
Ултра практични самолепливи организери за кабли. Достапни во две големини.
-15%
Затвори

КОМБИНИРАНА АЛАТКА

310 ден со ДДВ
Мултифункционална алатка, лопата, копач, секач, компас, отварач…. Популарно наречена Војнички Ашов.
-30%
Затвори

ПОРТАБЛ СЕКАЧ

175 ден со ДДВ
Иновативно комбинирано преносно сечиво, кое се трансформира од картичка во секач.
-23%
Затвори

Мултинаменски Универзален Клуч

998 ден со ДДВ
Високо квалитетен мултинаменски универзален клуч.
-50%
Затвори

ПОДМЕСТУВАЧ НА МЕБЕЛ

495 ден со ДДВ
Систем за лесно подместување на мебелот, направете го новиот распоред во вашиот дом сами без помош.
-20%
Затвори

КОМБИНИРАН ШТРАФЦИГЕР (8ВО1)

200 ден со ДДВ
Универзален комбиниран штрафцигер во форма на пенкало со 8 додатоци.
-10%
Затвори

Подвижно Постолје

990 ден со ДДВ
Мултинаменскo прилагодливо постолје со тркала
-36%
Затвори

Практична алатка за чистење на одвод

385 ден со ДДВ
Иновативен ултра практичен сет за чистење затнат одвод.
-10%
Затвори

КОМБИНИРАНА АЛАТКА (8ВО1)

90 ден со ДДВ
Иновативна комбинирана преносна алатка во која се имплементирани 8 алатки во една и може да ја носите во вашиот паричник.
-28%
Затвори

Комбинирана Лопатка

469 ден со ДДВ
Мултифункционална комбинирана алатка, лопата, копач..
-20%
Затвори

МАГНЕТНА ЛЕНТА

160 ден со ДДВ
Сет од 2 ултра практични самолепливи магнетни ленти.
-10%
Затвори

АЛАТКА ЗА СЕЧЕЊЕ РОЛНИ

135 ден со ДДВ
Ултра практична алатка за сечење ролни хартија.
-25%
Затвори

ЕЛЕКТРИЧНА ПУМПА

825 ден со ДДВ
Електричен воздушен компресор за пумпање со воздух со додатоци, кој може да се користи и за вакумирање.