Се прикажуваат сите 2 резултати

Странично мени
Прикажи 9 24 36
Затвори

Michelin Rainforce хибриден универзален брисач (Повеќе димензии)

667 ден810 ден со ДДВ
Michelin Rainforce хибриден универзален брисач. Достапен во  14inch (35.6cm) | 15inch (38.1cm) | 16inch (40.64cm) | 17inch (43.1cm) | 18inch (45.72cm) | 19inch (48.3cm) | 20inch (50.8cm) | 21inch (53.34cm) | 22inch (55.9cm) | 24inch (61cm) | 26inch (66cm) | 28inch (71.1cm).  
Затвори

Michеlin Rainforce традиционален универзален брисач (Повеќе димензии)

294 ден717 ден со ДДВ
Висококвалитетни универзални брисачи од реномираниот бренд Michelin.