Ве молиме внимателно прочитајте ги условите и правилата за користење на интернет продавницата.

ПРИВАТНОСТ

Собирањето на сите податоци од оваа интернет страна е во согласност со заштитата на личните податоци.

Вашите сесии на ecom.mk се заштитени со најсовремена TLS – SSL Заштита

 

ПРИБИРАЊЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Лични податоци се информациите кои ве карактеризираат вас, на пр. Вашето име, Вашата адреса, било да е e-mail или поштенска. Еком веб солутионс не собира податоци од вас, освен ако не е за конкретна намена, на пр. кога нарачувате или се пријавувате.

 

УПОТРЕБА И ЧУВАЊЕ НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

Еком Веб Солутионс Дооел ќе ги употреби вашите лични податоци исклучиво за испорака и наплата на вашата нарачка и за технички потреби за интернет страницата  за да ви овозможи пристап до специфични информации или за општа комуникација со вас. Еком Веб Солутионс нема да ги продаде вашите лични податоци на трета страна, ќе ги користи исклучиво за технички потреби, испорака и наплата на нарачката.  Еком Веб Солутионс во целост ја почитуваа доверливоста на вашите лични податоци.

 

COOKIES

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страната на Еком Веб Солутионс. Еком Веб Солутионс ги употребува Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата интернет продавница.

 

МАЛОЛЕТНИЦИ

Еком Веб Солутионс им препорачува на сите родители и старатели да ги учат нивните деца на безбедно и одговорно ракување со личните податоци на интернет. Малолетниците не смеат да даваат лични податоци на Еком Веб Солутионс без дозвола од нивните родители или старатели. Еком Веб Солутионс никогаш нема намерно да земе лични податоци од малолетници, или да ги употреби на некој начин, ниту да ги проследи на трета страна без дозвола.

 

ПРАВО НА ИНФОРМАЦИИ

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив; Ве молиме контактирајте не.

Еком Веб Солутионс Дооел Скопје
Јане Сандански 113
Скопје 1000
Телефон 070-369-377

 

СЛОБОДА НА ИЗБОРОТ

Вие самите ги контролирате информациите што ги давате на Еком Веб Солутионс. Во секој случај, ако одлучите да не ги оставите вашите податоци, Ве молиме имајте во предвид дека може да не ви бидат достапни некои делови од интернет продавницата.

 

АВТОМАТСКИ СНИМЕНИ ПОДАТОЦИ (НЕ-ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ)

Кога ќе се вклучите на интернет страната на Еком Веб Солутионс, општите не-лични информации (кој интернет пребарувач е користен, број на посети, просечно време поминато на страната) автоматски се снимаат (не како регистрација). Овие информации се користат за подобрување на изгледот на нашата интернет продавница и за да ја подобриме содржината и функционалноста. Нашата страница користи и cookies од светски провајдери како Google и Facebook за кој важат нивните изјави за лични податоци.

 

БЕЗБЕДНОСТ

Еком Веб Солутионс се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап. Вашите податоци не се проследуваат понатаму и не се пренесуваат на трета страна.

 

ВРСКИ СО ДРУГИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИ

Оваа изјава за заштита на личните податоци се однесува на сите официјални интернет страници во сопственост на Еком Веб Солутионс . Интернет страниците во наша сопственост може да содржат врски до други провајдери во склоп и надвор од Еком Веб Солутионс, на кои што оваа изјава за заштита на личните податоци не се однесува. Кога ќе ја напуштите интернет страната на Еком Веб Солутионс, Ве молиме бидете свесни и прочитајте ги изјавите за лични податоци на секоја интернет страница во сопственост на трети страни.

 

ОБЈАВА ЗА ПРОМЕНИ

Доколку има некои промени во нашата заштита на личните податоци ќе бидат напишани во оваа изјава за заштита на личните податоци, почетната страна и на други места за кои сметаме дека се соодветни.